FINE ART  PRINT umetniških grafik – Giclée

Tehnika Giclée odtisov grafik, temelji na digitalnih izpisih, natisnjenih s profesionalnimi InkJet tiskalniki z visoko ločljivostjo tiska 1200×2400 dpi. Z dvanajstimi različnimi barvami se lahko natisnejo grafike z izjemno bogato RGB barvno paleto. Uporablja se pigmentne barve, ki so zelo obstojne in zdravju neškodljive.  Odtisi na materiale kot npr. “Heavyweight Coated Paper”, katerih barvna stabilnost je tudi do 100 let. Največja širina tiska je ca.150 cm in dolžina 500 cm.

Kakovosten odtis je resnično najboljši način doživetja umetnosti Združenja za Digitalno Umetnost. Odtisi so na voljo v treh različnih velikostih; Manjši, srednji in veliki formati.

1. Printi velikega formata
Hi-quality natisnjeni formati, odtisnjeni na umetniško “art canvas” platno. Materiali so odporni na UV-žarke. Grafike so podpisane in numerirane (Limited Edition). Dobavljivi so v masivni kartonski embalaži (tubus) s potrdilom o avtentičnosti. Velike odtise lahko naročite neposredno v naši spletni trgovini. (angleški jezik). Pošiljamo jih v roku 2-3 tednov po nakupu iz Slovenije.

2. Manjši/srednje veliki formati (Open Edition)
Odtisi niso avtorsko podpisani ali številčno omejeni. Velikosti in distribucijo v celoti ureja www.inprnt.com in jih pošiljajo iz ZDA. Pomaknite se navzdol, da si ogledate različne možnosti, in če imate kakršna koli vprašanja glede manjših ali srednje velikih formatov odtisa (do 70 cm dolžine), nas kontaktirajte direktno preko kontaktnega formularja.
Vprašanja glede števila odtisov, materialov, formatov ali distribucije lahko pošljite tudi na: support@inprnt.com  Vsi odtisi, ne glede na velikost, so najvišje kakovosti. Njihove cene vedno vključujejo brezplačno pošiljanje po vsem svetu.

Manjši/srednje veliki formati

(Open edition-avtorsko nepodpisane)

Reprodukcije v odprtih izdajah-open edition– je mogoče odtisniti v večjih količinah in  različnih materijalih. Odprte izdaje so cenovno ugodnejše kot “Limited Edition”. Visokokakovostni InkJet odtisi na platnu, z akrilnimi barvami ali odtisi na grafičnem papirju velikosti do 70 cm dolžine.
Velikosti in distribucijo v celoti ureja INPRNT. www.inprnt.com in jih pošiljajo iz ZDA. Njihove cene vključujejo brezplačno pošiljanje po vsem svetu.
Sledite spodnji povezavi, da si ogledate razpoložljive možnosti in oddajte naročilo.
Vprašanja glede števila odtisov, materialov, formatov ali distribucije pošljite na: support@inprnt.com

Cena: 25 – 140 USD

Printi velikega formata

(Tisk na umetniško platno)

Hi-quality natisnjeni formati, odtisnjeni na umetniško “art canvas” platno. Material je odporen na UV-žarke. Grafike so podpisane z strani avtorjev. Dobavljivi so v masivni kartonski embalaži (tubus) s potrdilom o avtentičnosti. Distribucijo grafik velikih formatov, (dolžina do 100 cm po širini) ureja Združenje za Digitalno Umetnost. Naročitla sprejemamo neposredno na naši spletni strani. (angleški jezik). Pošiljamo jih v roku 2-3 tednov po nakupu iz Slovenije. Plačilo preko varne povezave  Stripe in PayPal.

 Cena: 200 – 260 €

 Digitalni Download

  • Ločljivost/resolucija datotek: do 6000 slikovnih pik (pixlov) – 10.000 slikovnih pik za posebna naročila.
  • (Za posebna naročila izpolnite spodnji obrazec)                              

Digitalna umetnost po naročilu

Sprejemamo zahtevna naročila na področju digitalne umetniške scenografije in foto manipulacij.
Za vsa vprašanja uporabite spodnji obrazec.

Še obvestilo za obiskovalce

Združenje za Digitalno Umetnost od države ne prejema nobenih sredstev. Njihovo delovanje je v veliki meri odvisno od nakupa umetniških del in podpore donatorjev. Vsaka finančna pomoč je vaš dragocen prispevek in podpora za nadaljevanje dela Združenje za Digitalno Umetnost
Hvala!

 

Nakup digitalnih grafik je možen tudi na spletnih portalih:

Informativni obrazec za naročilo

Za dodatna vprašanja izpolnite ta obrazec ali sporočite vaše komentarje…

IZBERITE NAČIN GRAFIČNE IZDELAVE (notranja / zunanja grafika)

12 + 14 =

Z vašimi osebnimi podatki ravnamo v skladu z EU zakonodajo.  Pravilnik o zasebnosti

Pin It on Pinterest